Noutăți
Noutati Baza de cunostinte ERA-ERP
Noutati 01.05.2015: Lansare portal e-learning. Acesta poate fi adaptat oricărui domeniu de activitate în vederea realizării de cursuri asistate de calculator.
Noutati EPA - Evidența Personalului Aeronautic
Noutati ERA ERP - Instituții Publice transpunere plan de conturi pentru instituții publice la OUG 2021/2013
Office EDS Office este utilitarul integrat in ERA ERP ce simpifica manipularea fisierelor uzuale de birou.
CRM ERA CRM - Lansat la 01.07.2013!
Dashboard ERA ERP Dashboard - Permite o viziune de ansamblu asupra tuturor indicatorilor de performanţă ai companiei!
Noutati ERA ERP 2013 privind TVA la încasare, în conformitate cu OUG 15/2012, pentru completarea legii 571/2003Else Digital Solutions

Companie cu experiență pe piața tehnologiei informației, Else Digital Solutions are ca principal scop dezvoltarea unei soluții ERP de excepție care să întrunească toate rigorile impuse de o economie de piață, dar și de nevoile clienților săi: performanta, scalabilitate, flexibilitate, accesibilitate.

Compania noastră a ales încă de la început crearea unui software în care compromisurile nu au fost o opțiune. Astăzi, putem spune că aplicația, vârf de lance a companiei Else Digital Solutions, a ajuns la maturitate și își poate pune în valoare atuurile. Totodată, dezvoltarea modulelor aplicației continuă în conformitate cu modificările legislative apărute dar și pentru a aduce noi facilități care să înlesnească utilizarea tranzacțională.

Având la dispoziție cele mai noi tehnologii am realizat produse inovative de o calitate incontestabilă. Acestea oferă o flexibilitate sporită utilizatorului și în același timp păstrează standardele de calitate pe care compania Else Digital Solutions și le-a impus. 

© Else Digital Solutions, 2018Adresa: Str. Doina nr.9, Incinta Dual, Cladirea B, Et. 1, Sector 5, Bucuresti, CP 052151

Telefon, Fax: +4031 800 9831

e-mail: office@else.ro