Strada Doina 9, Bucuresti

Financiar-Contabil

Financial Management
erp modules
ERA-ERP conține un instrument de gestionare financiară care vă permite să vizualizați finanțele în timp real.

  • Modulele de management financiar sunt foarte solicitate și discutabil unul dintre cele mai utile instrumente pe care le puteți implementa în programul dvs. ERP. Deoarece finanțele sunt coloana vertebrală a afacerii dvs., un instrument eficient de gestionare financiară va funcționa cu fiecare departament din compania dvs. De exemplu, modulul dvs. de gestionare financiară ar putea utiliza date de vânzări în timp real pentru a calcula veniturile pe măsură ce sunt câștigate.
  • ERP la bază se referă la centralizarea fluxurilor de lucru și a informațiilor, astfel încât instrumentele financiare vă vor ajuta să agregați și să gestionați cum se mișcă banii în întreaga companie. Ar trebui să puteți vedea întreaga finanță a afacerii dvs. în modul, de la departamentul de resurse umane la departamentul dvs. de marketing. Aceasta include de obicei caracteristici, cum ar fi un registru general, conturi de primit și conturi plătibile la nivelul cel mai de bază.
  • Raportarea ar trebui să fie, de asemenea, inclusă în modulul de gestionare financiară. Rapoartele sunt cruciale pentru gestionarea finanțelor dvs. și pot îmbunătăți semnificativ dezvoltarea de informații acționabile prin analiza avansată a datelor. În plus, situațiile financiare vă pot ajuta să dezvoltați bugete, menținând, de asemenea, directorii dvs. la situația financiară a companiei dvs.
  • Funcțiile de securitate, un sistem multi-monedă pentru tranzacții globale și notificări pentru finanțări scăzute sub un anumit prag sunt alte caracteristici comune ale modulelor de gestionare financiară pe care poate doriți să le luați în considerare atunci când faceți o selecție.
  • Instrumentele de gestionare financiară sunt în mod obișnuit incluse în sistemele ERP de bază, dar pe măsură ce software-ul de contabilitate autonom devine mai comun, furnizorii au început să le permită clienților să renunțe la programele incluse. Acest lucru se datorează faptului că, dacă afacerea dvs. are deja un sistem de contabilitate pe care îl considerați util, poate merită să vă respectați soluția existentă. În acest caz, puteți decide să integrați software-ul ERP cu software-ul dvs. actual de gestionare financiară în loc să adoptați un nou modul.